Swimmingpool

Swimmingpool - Rendyrket luksus

Med mange års erfaring samt stor viden på området er Scanotec en af Danmarks største og bedste leverandører af swimmingpools i Danmark. Vi råder over et stort udvalg af lækre kvalitets swimmingpools, der vil gøre enhver nabo misundelig.

Ønsker du at gøre noget ekstra ud af dit hjem, nyde luksus samt øge velværen i hverdagen, så er en investering i en swimmingpool en rigtig god ide. Swimmingpools er sjov for både børn og voksne, endvidere er det en wellness og luksus i hverdagen, som man kun kan sætte pris på.

Vores udvalg

Vi har nøje udvalgt et sortiment af swimmingpools der kan matche ethvert behov, og som samtidig lever op til vores høje krav om kvalitet, funktionalitet og design.

Overordnet har vi 5 kategorier: Hobbypools, 8talspools, kvadratiske pools, runde pools og ovale pools. Inden for hver kategori vil du finde forskellige størrelser og designs.

Her på hjemmesiden kan du under fanen: swimmingpool, læse mere om de enkelte pools.

Vi klarer det hele

Vi ordner det som du har brug for. Vi tilbyder således alt fra levering til totalløsninger med grave- og støbearbejde, fliselægning samt montering.

Til daglig opererer vi hovedsageligt i områderne omkring Frederiksborg og Jægerspris, men vi tilbyder vores services i hele Danmark. 

Antal:
0
Pris:
DKK 0,00

 

Scanotec.dk | Telefon: 44 99 70 00 |
E-mail:

Copyright © Scanotec - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!